Despre

a2 tractari

Mai multe despre a2tractari.ro

Firma a2tracatri.ro a aparut in urma cererii ridicate pentru asistenta si tractari auto in anul 2011. Astfel o echipa formata din membrii a caror experienta depaseste 10 ani, oferim servicii de calitate la un cost avantajos intr-un timp foarte scurt si la orice ora. Firma noastra ofera servicii de asistenta rutiera, remorcari si tractari auto, transport de utilaje grele dar si utilaje agricole si industriale. Serviciu personalizat de taxi dar si depozitari auto pana la gasirea celei mai rapide solutii.Baza noastra este situata intr.un punct strategic a autostrazii Soarelui, astfel putem sa ajungem in orice locatie de pe autostrada Soarelui (Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Drajna, Lehliu) si zone limitrofe in mai putin de 30 de minute. De altfel serviciile noastre activeaza in toata tara dar si in comunitatea Europeana. Calitatea autovehiculelor noastre sunt ridicate la cele mai inalte standarde intrucat platformele hidraulice pot satisfice cele mai inalte pretentii. Fiecare autoturism este dotat cu un atelier mobil GRATIS pentru clientii nostri. Indiferent de conditiile meteorologice sau de starea in care se afla vehiculul venim la locul incidentului in cel mai scurt timp.


a2 asistenta

"Pasiunea pentru autoturisme ma ajutat sa infiintez a2tracatri.ro, astfel de peste 10 ani, am reusit sa oferim clientilor nostrii servicii de calitate prin seriozitate maxima!"
-Costel Farmazon


costel tractari 2

"In urma cu 10 ani am hotarat sa fiu specilalist la a2tractari.ro. Am evoluat impreuna si am depasit momentele grele ce au fost, prin seriozitate fata de clientii nostri am reusit sa punem in aplicare cele mai bune servicii direct la fata locului!"
-Specialist a2tractari.ro